המצרכים :
אופן ההכנה:1 טוחנים את קמח התירס והקוואקר במעבד מזון או בבלנדר מוט עד לקבלת מרקם דק (זה לוקח כדקה), ומעבירים לקערה. 2 מוסיפים את הביצה, הבירה והחרדל ובוחשים היטב עד לקבלת מרקם חלק ככל האפשר. 3 חותכים את הנקניקיות לחצי ונועצים בכל חצי נקניקייה קיסם מעץ. מכניסים את הנקניקיות לקערה כך שיהיו מכוסות לחלוטין.. 4 עכשיו צריך לבחור אם רוצים לטגן את הנקניקיות או לאפות אותן. לטיגון: מחממים שמן עמוק ומכניסים את הנקניקיות עם הקיסמים. מטגנים משני הצדדים ומוציאים לספיגת עודפי שמן. לאפייה: מסדרים את הנקניקיות על תבנית מרופדת בנייר אפייה משומן, ואופים ב-170 מעלות 7 דקות. הופכים את הנקניקיות, מברישים את הצד העליון במעט שמן ואופים 7 דקות נוספות. 5 מגישים עם חרדל וקטשופ. * בקרו בבלוג של מאירקוקבוק - ביסטייל |