1 מערבבים את כל חומרי המרינדה. חותכים את חזה העוף ומשרים אותו במרינדה למשך 4 שעות.2. לציפוי: קולים את הקוואקר בתנור שחומם מראש לחום של 180 מעלות כ-8 דקות. מערבבים וממשיכים לקלות כ-4 דקות נוספות. מוציאים וממליחים.
3 קולים את זרעי הפשתן ,השומשום והמלח כ-4 דקות בתנור.4. מפשירים את התרד, סוחטים כדי להוציא ממנו את כל הנוזלים, ומניחים בתנור לייבוש של כ-2 דקות.5. טוחנים את כל מרכיבי הציפוי בבלנדר עד קבלת תערובת אחידה (לא דק מידי).6. עוטפים את נתחי העוף בתערובת הציפוי ומהדקים היטב.7. אופים 9 דקות בתנור בחום של 225 מעלות.8. טוחנים בבלנדר את כל מרכיבי הטחינה, ומגישים עם הנאגטס האפויים.
הכנתם? ספרו לנו איך יצא!
>> רוצים לזכות באייפד? לחצו כאן