
המצרכים (6 מנות):לתבנית אינגליש קייק באורך כ-25 ס"מ:
לראגו ירקות:
אופן ההכנה:1מתחילים עם הראגו: מטגנים את הבצל בסיר עד שקיפות. 2מוסיפים את הגזר והבטטה וממשיכים לטגן, רק עד לצריבה קלה של כל המרכיבים. 3מוסיפים את התימין והיין ומכסים את הירקות במים. מביאים לרתיחה עדינה ומבשלים במשך כל זמן ההכנה של הקלופס. 4מחממים תנור ל-180 מעלות. 5מרפדים את התבנית בנייר אפיה משומן. מערבבים את הבשר, הקוואקר, הבצל והשום יחד לתערובת אחידה ומתבלים במלח פלפל לפי הטעם. מניחים שכבה של כ-1 ס"מ בבסיס התבנית ומסדרים את הביצים לאורך, בשורה. 6מוסיפים את שאר תערובת הבשר עד למילוי מלא. מיישרים את הגובה ואופים כ-20 דקות. 7מוציאים את הקלופס מהתנור ומצננים (כשהוא חם אי אפשר לפרוס אותו מבלי שיתפורר). פורסים פרוסות לפי מספר הסועדים, ומגישים עם הראגו. בקרו בבלוג של מאירקוקבוק -ביסטייל >> בשבוע שעבר הכנו סלט קטלני שהוא ארוחה שלמה וגם: >> ארוחת ראש השנה בריאה ולא משמינה ![]() | בישול עם קוואקר |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |