דייזי העצלה: עוגת קינמון וקוואקרגרסה קינמונית והרבה פחות מתוקה לעוגה האמריקאית "לייזי דייזי", עם תוספת בריאה של קוואקר וציפוי פריך וממכר. אבל אל דאגה, היא עדיין מתוקה בהחלט
צילום: אסתי רותם, mako אוכל
|
המצרכים :
לציפוי
אופן ההכנה:1 יוצקים מים רותחים על הקוואקר והחמאה. מערבבים היטב עד שהחמאה נמסה והתערובת אחידה. משהים 20 דקות.2. מקציפים ביצים, סוכר, וניל ומלח במשך 4-5 דקות. מוסיפים את תערובת הקוואקר ומערבלים במהירות בינונית לתערובת אחידה.3. מנפים יחד קמח, אבקת אפייה וקינמון. מוסיפים אל תערובת הביצים והקוואקר. מערבבים עד שהקמח נבלע אך לא מערבבים יותר מדי.4. יוצקים לתבנית משומנת בגודל 25 על 20 ס"מ ואופים בחום של 180 מעלות, 40 דקות.5. מערבבים את כל חומרי הציפוי. מוציאים את העוגה מהתנור אך לא מכבים אותו. משטחים את הציפוי על פני העוגה ומחזירים לתנור, בחלקו העליון, למשך 4-5 דקות, עד שהציפוי מבעבע קלות. מוציאים ומניחים לעוגה להתקרר לחלוטין. הכנתם? ספרו לנו איך יצא! אסתי ידידיה היא בעלת סטודיו תופינים לשוקולד וקינוחים מיניאטוריים, מתכונאית ומנחת סדנאות
|