1 מרתיחים חלב עם מים ומלח. מוסיפים קוואקר ומבשלים שלוש דקות, תוך כדי ערבוב. מסירים מהאש.
2 מערבבים בקערה קטנה חלב מרוכז ו-1/2 כוס מים, וניל וקינמון, ומוסיפים לסיר. מניחים לתערובת להתקרר לטמפרטורת החדר.
3 מועכים בננה במזלג ומוסיפים לתערובת הקוואקר. מערבבים, מעבירים לתבניות ומקפיאים לחמש שעות לפחות.
4 לציפוי: ממסים יחד שוקולד ושמן. משחררים את הארטיקים מהתבניות (לשחרור - אפשר לשטוף את צדן החיצוני במים זורמים). טובלים מיד בשוקולד. מאפשרים לעודפים לטפטף, מניחים על גבי נייר אפיה ומחזירים למקפיא לכמה דקות.
הכנתם? ספרו לנו איך יצא!