קציצות ברוטב כמון ולימוןמוסיפים לקציצות לחם בשביל המרקם? נסו להוסיף במקום קוואקר, שגם מוסיף ערכים תזונתיים גבוהים יותר וגם גורם להן להיות רכות רכות
צילום: אסתי רותם, mako אוכל
|
המצרכים (12 מנות):
לרוטב
להגשה
אופן ההכנה:1 מערבבים היטב את כל החומרים ולשים מעט את העיסה. מכסים ומניחים במקרר לחצי שעה. 2 יוצרים מהעיסה קציצות בינוניות. מחממים מעט שמן במחבת רחבה בעלת מכסה. מטגנים את הקציצות מספר דקות עד להשחמה, הופכים ומשחימים גם את הצד השני. 3 מערבבים את כל חומרי הרוטב. יוצקים את הרוטב סביב ועל הקציצות, מביאים לרתיחה. מעבירים לאש קטנה, מכסים ומבשלים ברתיחה עדינה חצי שעה. 4 מפזרים פטרוזיליה קצוצה ומגישים. הכנתם? ספרנו לנו איך יצא! אסתי ידידיה היא בעלת סטודיו תופינים לשוקולד וקינוחים מיניאטוריים, מתכונאית ומנחת סדנאות |