המצרכים (6 מנות):למנה אחת גדולה, או 6 מנות אישיות:
לקישוט:
אופן ההכנה:1 טוחנים במעבד מזון קרם קוקוס, סוכר ושקדים טחונים למשך 3 דקות רצופות. מסננים את התערובת במסננת דקה ישר לתוך סיר. 2 מחממים את הסיר, מוסיפים את הקורנפלור ומביאים לרתיחה קלה. מוסיפים את מי הוורדים, מערבבים ומסירים מהאש. 3 יוצקים את התערובת לכלי הגשה (לא לשכוח להשאיר מקום לתוספות), ומכסים בניילון נצמד (מצמידים את הניילון לתערובת, כדי שלא ייווצר קרום). מעבירים למקרר לכ-3 שעות לפחות. 4 לפני ההגשה מוזגים על המלבי שכבה דקה של סירופ אדום. מערבבים את השקדים הגרוסים, הפיסטוקים והקוואקר, מפזרים ומגישים. * יש גם גרסה מקוצרת: מערבבים קופסת חלב קוקוס עם חצי כוס סירופ משקה שקדים שקונים מוכן (קיים בעיקר בשווקים). מרתיחים עם מי הוורדים והקורנפלור, מעבירים לכלי הגשה ומצננים. בקרו בבלוג של מאירקוקבוק - ביסטייל |