1 מערבבים בקערה קוואקר, קוקוס, סוכר חום ומלח.
2 בסיר קטן ממיסים חמאה ושמן קוקוס. יוצקים את התערובת על החומרים היבשים. מוסיפים את הדבש.
3 מערבבים היטב עד שהתערובת אחידה וכל החומרים היבשים הפכו לחים.
4 משטחים את התערובת בתבנית תנור מרופדת בנייר אפייה, לריבוע בגודל 30X30 ס"מ ומהדקים היטב. מעבירים למקרר ל-15 דקות.
5 לציפוי: ממיסים (אפשר בסיר שבו השתמשנו קודם) שוקולד ושמן קוקוס. מוציאים את התבנית מהמקרר, יוצקים את השוקולד ומשטחים על ידי טלטול התבנית ובעזרת מרית.
6 מפזרים מלח ים (טיפ לפיזור אחיד – מפזרים מגבוה). מחזירים למקרר ל-15 דקות. חותכים לריבועים. שומרים במקרר בכלי אטום.
הכנתם? ספרו לנו איך יצא!