המצרכים (7 מנות):לעוגה:
לזיגוג קרם וניל:
לעיטור:
אופן ההכנה:1 מחממים תנור לחום של 175 מעלות. 2 מנפים לקערה את הקמח ואבקת האפייה. מוסיפים את הקינמון והמלח, ומערבבים היטב. 3 בקערה אחרת טורפים היטב את הביצים, סוכר חום ולבן, שמן ותמצית או מחית וניל. מאחדים בין התערובות ומערבבים רק עד שהקמח נטמע לחלוטין. מוסיפים את התפוחים המגוררים ומקפלים עד להטמעה. 4 מעבירים את הבלילה ל-7 תבניות קוגלהוף אישיות עד ל-3/4 מגובה כל שקע, מיישרים ואופים 23-25 דקות ועד שהעוגות תפוחות וזהובות וקיסם הננעץ במרכז אחת מהן יוצא יבש. מוציאים ומצננים. מחלצים מהתבנית. 5 להכנת הזיגוג: טורפים בקערה היטב את החלב והפודינג אינסטנט וניל עד לקבלת בלילה אחידה וחלקה. יוצקים כ-2 כפיות מהזיגוג על כל עוגה ומפזרים מעל את פרוסות השקדים. * הערה: ניתן להכין גם כעוגה אחת בתבנית אינגליש קייק באורך 30 ס"מ או 12 עוגות אישיות בתבנית שקעים סטנדרטית. >> בפעם הקודמת הכנו טארט פודינג ושוקולד קפוא>> לכל המתכונים לראש השנה |