הטירמיסו של אביבההתגעגעתם לקינוחים של אביבה? הנה הזדמנות להכין עוד משהו מתוק שלה: טירמיסו בגרסה יציבה במיוחד, עם אינסטנט פודינג וניל. אי אפשר לעמוד בפיתוי של הקינוח האיטלקי המושלם הזה
צילום: אסף אמברם, mako אוכל
|
המצרכים :לתבנית 20 על 30:
אופן ההכנה:1 מקציפים במיקסר את החלמונים יחד עם הסוכר עד לקבלת תפיחה בהירה, לפחות 6-7 דקות. 2 בקערה נפרדת מקציפים את השמנת המתוקה יחד עם הפודינג ומשחת הווניל, עד לקבלת קצפת יציבה. 3 מאחדים את התערובות: מקפלים את קציפת החלמונים והמסקרפונה אל הקצפת עד לקבלת תערובת חלקה. 4 מכינים קפה חם ומוסיפים לו את ליקר הקפה. 5 טובלים את עוגיות הביסקוטי לזמן קצר מאוד בקפה ומסדרים אותן בצורה אחידה בתבנית. מורחים חצי מתערובת הגבינה מעל העוגיות, וחוזרים על אותה פעולה לקומה שנייה. 6 מעבירים למקרר לצינון של לפחות לילה ועדיף אפילו 12 שעות. 7 בוזקים אבקת קקאו מעל, ומגישים קר. >> בשבוע שעבר הכנו קונוסים ממולאים בפודינג מתוק>> 6 דברים שלמדנו על אוכל מנורה אפרון |