1 להכנת הסלסילות: מחממים תנור לחום של 175 מעלות. משמנים היטב תבנית שקעים בחמאה מומסת או בשמן בספריי.
2 מברישים זוג עלים בחמאה ובוזקים מעל מעט סוכר (עובדים בכל פעם על 2 עלים יחד, שומרים את יתר העלים מכוסים במגבת). חותכים לריבועים בגודל 15X15 ס"מ ומניחים אותם בעדינות בתוך כל שקע בתבנית כך שתיווצר מעין כוס ששוליה גולשים החוצה.
3 אופים כ-10 דקות ורק עד שהבצק מזהיב קלות. מוציאים מהתנור, מצננים מעט ומחלצים בזהירות את סלסילות הפילו.
4 מכינים את המלית: מניחים בקערית את השוקולד ו-2 כפות חלב. ממיסים בעדינות במיקרוגל ומערבבים היטב עד לקבלת תערובת חלקה. מצננים מעט.
5 יוצקים לקערת המיקסר את יתר החלב (כוס,240 מ"ל), השמנת המתוקה, השוקולד המומס ואת האינסטנט פודינג. מקציפים במהירות גבוהה עד לקבלת קרם רך. מעבירים לשק זילוף עם פיה משוננת.
6 להכנת רוטב הדובדבנים: בסיר קטן מביאים לרתיחה את הדובדבנים, הסוכר, הקורנפלור והליקר עד שהתערובת מבעבעת, הסוכר נמס והתערובת מסמיכה מעט. מסירים מהאש ומצננים לחלוטין.
7 להרכבה: מניחים את הסלסילות בצלחת הגשה. מזלפים לתוך כל סלסילה את הקרם ומניחים מעל כפית של רוטב דובדבנים.
הערה: לקבלת סלסילות גבוהות כמו בתמונה משתמשים בתבנית שקעים עמוקה במיוחד (תבנית לפופ אובר). מומלץ להכפיל במקרה הזה את כמות המלית.
>> בשבוע שעבר הכנו טרייפל תותיים ופירות יער