עוגת וניל וקוקוס בחושהיודעים מה מגניב בעוגה הזאת? שבמקום קמח יש בה אינסטנט פודינג, שהיא פרווה, שהיא הכי הכי קלה בעולם, ושהקוקוס הקלוי הכי נותן לה שיק של קונדיטוריה. מעדיפים להשאיר אותו כמו שהוא, לבן וצח? גם אפשר![]()
צילום: אסף אמברם, mako אוכל
|
המצרכים :החומרים לכוס מידה של 200 מ"ל:
לקישוט:
אופן ההכנה:1 מחממים תנור ל-180 מעלות. 2 קולים את הקוקוס במחבת קטנה לא משומנת עד להזהבה קלה. חשוב לקלות אותו על אש נמוכה ולערבב תוך כדי, כי הקוקוס נשרף בקלות. מצננים. 3 מערבבים את שאר המצרכים במיקסר או מטרפה. מוסיפים את הקוקוס הקלוי ומערבבים עד לקבלת תערובת אחידה. 4 משמנים תבנית אינגליש קייק (30 ס"מ על 12 ס"מ), מעבירים את התערובת ואופים 60 דקות. מפזרים אבקת סוכר ומגישים.
מקרא:
![]() ![]() | המתכונים
הכי פופולריים
הכי חדשים
הכי מומלצים
![]() |