עוגיות קוואקרהתלונה הקבועה על עוגיות קוואקר היא "אבל עם כל הסוכר הזה, כמה בריאות הן כבר יכולות להיות?". אז כאן, חברים, יש לנו תחליף מצוין לסוכר, כך שמהבעיה הזו נפטרנו
שרית נובק
| mako אוכל
| פורסם 14/06/20 07:15
צילום: שרית נובק, mako אוכל
|
המצרכים :
אופציה לציפוי:
אופן ההכנה:1 מחממים תנור ל-170 מעלות. 2 מערבבים בקערה קמח, אבקת אפייה, סודה לשתייה, קוואקר, מלח וקינמון. לבלוג של שרית - מיס פטל עוגיות קוואקר | צילום: שרית נובק, mako אוכל3 מעבדים במיקסר עם וו גיטרה את החמאה עם תחליף הסוכר כ-3 דקות. 4 מוסיפים את ביצים, אחת אחת, ומעבדים עד להטמעה. מוסיפים תמצית וניל. 5 מוסיפים את תערובת החומרים היבשים ומערבבים בעדינות רק עד להטמעה. 6 יוצרים עיגולים בגודל כדור פינג-פונג ומסדרים בתבנית מרופדת בנייר אפייה. 7 מכניסים לתנור ואופים 15 דקות. מצננים. אם רוצים - מזלפים מעל העוגיות שוקולד מריר מומס. |