עוגת ריקוטה ולימוןהבעיה עם עוגות בחושות היא הדחף הבלתי נשלט ליישר אותן. הפעם אין לנו את הבעיה הזאת - עם תחליף סוכר על בסיס סטיביה אפשר ליישר וליישר בלי רגשות אשמה
שרית נובק
| mako אוכל
| פורסם 20/05/20 06:05
צילום: שרית נובק, mako אוכל
|
המצרכים :לתבנית עגולה 24 ס"מ:
אופן ההכנה:1 מחממים תנור ל-170 מעלות. 2 מקרימים במיקסר עם וו גיטרה חמאה ותחליף סוכר כ-3 דקות. לבלוג של שרית - מיס פטל עוגת ריקוטה ולימון עם טרוביה | צילום: שרית נובק, mako אוכל3 מוסיפים ריקוטה ומעבדים 2 דקות נוספות. 4 מוסיפים ביצים אחת אחת ומעבדים עד להטמעה. 5 מוסיפים תמצית וניל, גרידת לימון ומיץ לימון ומעבדים לאיחוד. 6 מערבבים בנפרד קמח עם סודה לשתייה ומלח ומוסיפים לתערובת. מעבדים בקצרה רק עד לאיחוד. 7 יוצקים לתבנית משומנת ואופים 40-45 דקות. |