המצרכים:
200 גרם חמאה
200 גרם שוקולד מריר קצוץ
4 ביצים
½ כפית מלח
¾ כוס טרוביה סוכר חום
כפית תמצית וניל
¾ כוס קמח
2 כפות ברנדי/רום
¼ כוס קקאו
לקרם:
150 גרם שוקולד מריר
חצי כוס שמנת מתוקה
להרכבה:
פירות
אופן ההכנה:
1. מחממים תנור ל-170 מעלות.
2. ממיסים שוקולד וחמאה במיקרו. מערבבים לתערובת חלקה.
3. טורפים ביצים בקערה. מוסיפים מלח, סוכר ווניל.
4. מוסיפים את תערובת השוקולד המומס ומערבבים. לאחר מכן, מוסיפים את הברנדי ומערבבים.
5. מוסיפים קמח ואבקת קקאו ומערבבים עם מרית בתנועות קיפול.
6. שופכים לתבנית, מיישרים ומכניסים לתנור. אופים כ-30-35 דקות עד שהבראוניז מקבלים קרום ונסדקים מעט. מוציאים מהתנור ומניחים להצטננות. *מוכן מראש: תבנית בראוניז קרה.
7. מכינים את הקרם: ממיסים ביחד שוקולד ושמנת ומערבבים לתערובת חלקה. שופכים על הבראוניז, משאירים קצת בצד לזילוף מלמעלה. מקשטים בפירות ומזלפים מלמעלה מהקרם שנשאר.