המצרכים:

150 גרם פתי-בר
80 גרם חמאה מומסת
כף טרוביה חום/לבן

לשכבת השוקולד:
120 גרם שוקולד מריר
250 גרם שמנת להקצפה
קורט מלח
½ כפית תמצית וניל

לשכבת הקפה:
250 גרם מסקרפונה
250 מ"ל שמנת להקצפה
כפית אבקת קפה
2 כפות טרוביה לבן

למעלה:
אבקת קקאו

אופן ההכנה:

1. מרסקים פתי-בר במעבד מזון, מוסיפים חמאה מומסת וטרוביה, מהדקים לתחתית תבנית פאי ומקררים. 
*מוכן מראש: קלתית פאי מקוררת.

2. מכינים קרם שוקולד: ממיסים במיקרו ביחד שוקולד וחצי כוס שמנת. מערבבים לתערובת חלקה ומכניסים למקרר להצטננות. *מוכן מראש: קרם שוקולד מקורר.

3. מעבירים את הקרם המקורר לקערה ומקציפים עם יתרת השמנת. שופכים לתוך הקלתית.

4. מכינים קרם מסקרפונה: מקציפים ביחד מסקרפונה, שמנת, קפה וטרוביה לקרם יציב.

5. מכניסים לשקית זילוף, מזלפים גבעות על גבי קרם השוקולד.

6. מפזרים קקאו מלמעלה.