המצרכים (8 מנות):לבצק:
לרוטב העגבניות:
תוספות:
אופן ההכנה:1 שמים במיקסר את חומרי הבצק ולשים כ-10 דקות. מניחים להתפחה של שעה וחצי. 2 יוצרים מהבצק 4 כדורים, ומניחים לו לנוח חצי שעה נוספת. 3 בינתיים מכינים רוטב עגבניות: שמים את כל המרכיבים במחבת, מבשלים חצי שעה ומעבירים דרך מסננת, לקבלת רוטב חלק. 4 מחממים את התנור לחום מקסימלי. מרדדים כל כדור בצק לעיגול, מורחים רוטב עגבניות ומפזרים מוצרלה, בצל ופטריות. 5 אופים כל פיצה בנפרד 6-8 דקות.
מקרא:
![]() ![]() | המתכונים
הכי פופולריים
הכי חדשים
הכי מומלצים
![]() |