1 מנפים את הקמח לתוך קערת המיקסר. מוסיפים את המלח ומערבבים היטב. מוסיפים את השמרים ומערבבים שוב. מחברים את וו הלישה ומפעילים את המיקסר על מהירות נמוכה. מוסיפים את השמן ואז בהדרגה את המים הפושרים עד לקבלת בצק רך וגמיש. יכול להיות שלא תצטרכו את כל המים, או לחלופין שתצטרכו עוד כמה כפות.
2 יוצרים כדור מהבצק ומעבירים אותו לקערה נקייה. יוצקים על הבצק מעט שמן ומגלגלים כך שישומן היטב מכל צדדיו. מכסים בניילון נצמד ומניחים במקום חמים לשעה-שעה וחצי, או עד שהבצק מכפיל את נפחו.
להכנת הרוטב ולהרכבה:
1 כמה דקות לפני שהבצק תפוח דיו, מערבבים בקערה את כל חומרי הרוטב. קוצצים ומכינים את התוספות. מחממים את התנור ל-180 מעלות.
2 מחלקים את הבצק לשני חלקים שווים. מרדדים כל חלק על גבי משטח נקי (אין צורך לקמח או לשמן), למלבן דק בעובי כ-3 מ"מ. במידה והבצק מתנגד וקשה מאוד לרידוד, מכסים אותו במגבת ומניחים לו ל-2-3 דקות. אחרי זה הוא מתרצה וקל יותר לרידוד.
3 מורחים שכבה דקה של הרוטב על הבצק, מפזרים את התוספות ולבסוף את הגבינה. משאירים שוליים של 1-2 ס"מ ריקים מתוספות ונזהרים שלא להעמיס יתר על המידה. מהצד הרחב של הבצק מגלגלים אותו לגליל. בעזרת סכין משוננת וחדה מסירים את השוליים. חותכים את הבצק לשני חלקים שווים. כל חלק חוצים שוב לקבלת 4 חלקים. כל אחד מהחלקים פורסים ל-3 חלקים, לקבלת 12 חלקים שווים בעוביים.
4 מניחים את השבלולים שהתקבלו באופן מרווח בתבנית מרופדת בנייר אפייה. אופים 20-25 דקות, עד שהבצק מזהיב מעט והגבינה מבעבעת.
5 מוציאים מהתנור ומצננים מעט. אוכלים כל עוד חם.