סדנאות פיצה בסניפי דומינו'ס
טרנד הכנת פיצות ביתיות הולך ותופס תאוצה. מדובר במתכון פשוט יחסית ואהוב מאוד על ילדים, ועכשיו תוכלו לשלוח אותם לסדנה מקצועית שנערכת בסניפי דומינו'ס ברחבי הארץ.
מה לומדים? את כל סודות הכנת הפיצה, מהבצק, דרך הרוטב ועד לתוספות. כל ילד מכין פיצה בליווי צמוד של מדריכי הסדנה וכמובן – בוחר בעצמו את התוספות ומקשט את הפיצה. כל מי שיסיים את הסדנה יקבל תעודת הוקרה אישית של שף צעיר, וגם צ'ופר מיוחד – לחם שום חינם לכל החיים (!) בכל הזמנה מרשת דומינו'ס. בנוסף, מציעים ברשת גם סדנת יום הולדת: אירוע יום הולדת הכולל סדנת הכנת פיצות, הפעלות וחגיגה.
מחירים: 25 שקלים להשתתפות בסדנת הפיצה, מחיר חגיגת יום הולדת בתיאום עם הסניף.
גילאים: 5-10, אבל גם גדולים יותר יכולים ליהנות.
משך הסדנה כשעה (תלוי בילדים), אירוע יום הולדת - שעתיים- שלוש. ההרשמה היא בתיאום מראש בסניפים השונים, או דרך האתר.
>> רוצים פיצה במחיר מיוחד לגולשי mako?
מכינים פיצה, מההתחלה ועד הסוף. רשת דומינוססדנת אפייה לפורים בניופאן גורמה
חברת ניופאן תקיים בחג הפורים סדנת אפייה חווייתית להורים וילדים, שתועבר על ידי שף מקצועי שייתן הסברים וטיפים על המתכונים, ידריך וילווה את הילדים וההורים במהלך האפייה.
מה לומדים? במסגרת הסדנה יכינו הילדים וההורים אוזני המן מתוקות ומלוחות מבצקים שונים, למשל אוזני המן מבצק שוקולד במלית חלבה, אוזני המן קלאסיות במלית פרג, אוזני המן מבצק שמרים במלית שוקולד ואוזני המן מלוחות במלית בטטה. בסיום הסדנה יכינו המשתתפים משלוח מנות חגיגי ומקושט ובתוכו חוברת המתכונים ואוזני ההמן שהוכנו.
מחירים: 159 שקלים להורה וילד (89 שקלים עבור כל ילד נוסף).
גילאים: 6 ומעלה.
הסדנה תתקיים ב-24 במרץ בשעות 11:00-14:00 במתחם ניופאן גורמה במלון מנדרין. הילדים מוזמנים לבוא מחופשים. לפרטים נוספים ולהרשמה: 03-6996100 שלוחה 2
מתחם ניופאן גורמה, מלון מנדרין, רחוב יוניצמן 21, תל אביב.
תכנית שנתית עם מגוון קורסים בבית הספר לבישול | צילום: שירן כרמל, mako אוכלבית ספר לבישול – מתחם שרונים
במתחם שרונים לוקחים ברצינות את החיבה של הילדים שלכם למטבח, ומפעילים, זו השנה השלישית, את בית הספר לבישול. בית הספר מציע ארבעה קורסים שונים בני 8 מפגשים כל אחד, שמהווים ביחד תכנית לימודים שנתית: קורס יסודות, קורס קונדיטוריה, קורס בישול ישראלי וקורס אפייה.
מה לומדים? מיסודות הבישול, צורות עבודה וטכניקות חיתוך, דרך בישול מולקולרי, אפייה, טעמים, ריחות ועד ליצירת הקשר בין החומרים לבין החוויה האישית, והכל בליווי צמוד של השף ערן ירוחם מהסטודיו ללימודי הבישול בהרצליה.
מחירים: מחיר בסיסי ביותר של 95 שקלים לקורס, וכל ההכנסות הן תרומה לעמותת "כנפיים של קרמבו".
גילאים: הקורסים מיועדים לילדים בטוח גילאים רחב יחסית, ויחולקו לשלוש קבוצות: 4-6, 7-10, 11-13. הקבוצות פועלות במקביל.
ניתן להירשם בעמוד הפייסבוק של קניון שרונים או בטלפון 09-7730995.
כולל בישול מולקולרי וקונדיטוריה. בית הספר לבישולסדנת מתוקים לפורים וסיור במרכז המבקרים של רולדין
ברולדין מציעים פעילות משולבת הכוללת ביקור במרכז המבקרים וסדנה מעשית. במרכז המבקרים חלונות גדולים המשקיפים אל הקונדיטוריה הראשית, ודרכם יכולים המבקרים לצפות בתהליך הכנת העוגות והמאפים. בסיום הסיור תיערך סדנת מתוקים מיוחדת.
מה לומדים? להכין אוזני המן, עוגיות חמאה, סוכרייה על מקל וגם כדורי שוקולד, את כולם תוכלו לקחת הביתה. במהלך הסדנה יקבלו הילדים הסברים על חומרי הגלם וטכניקות העבודה, וגם יצפו בסרטון.
מחירים: 40 שקלים למבקר.
גילאים: מתאים לכל הגילאים.
ROLADIN SENSES – מרכז המבקרים, קדימה. יש לתאם ביקור מראש דרך האתר.
סדנאות לפורים וביקור בקונדיטוריה. רולדין | צילום: רונן מנגן, יחסי ציבורסדנאות בישול לילדים בבולטהאופ
באקדמיה הקולינרית של בולטהאופ מקדישים סדנה מושקעת לילדים. את הסדנה מעבירים נועה לסקין ושף אבנר לסקין, במטרה לפתוח לילדים דלת לעולם הגסטרונומי ולהעניק להם חוויה קולינרית אמיתית.
מה לומדים? במהלך כל סדנה ילמדו הילדים להכין כמה מנות, למשל- בייגלה ירושלמי, לזניה, פסטה טרייה ברוטב פטריות, פיש אנד צ'יפס, בראוניז, עוגיות שוקולד צ'יפס או עוגיות חמאה.
מחירים: 280 שקלים לסדנה.
הסדנה הקרובה תתקיים ב-10.4 בשעה 17:00, לפרטים והרשמה.
בולטהאופ, התערוכה 3, נמל תל אביב.