לחם שיבולת שועל ופרגללא שמרים, זה כנראה הדבר הכי חשוב בכל הקשור למתכון החביב הזה. עכשיו דמיינו את הלחם הזה יוצא מהתנור והריח שיתפשט לכם בבית. בינינו, אתם צריכים עוד משהו?
פאולה רוזנברג
| mako אוכל
| פורסם 27/06/16 07:38
|
המצרכים :
לציפוי:
אופן ההכנה:1 שמים בקערת מיקסר את המלח, מוסיפים את כל החומרים היבשים, ולבסוף את הנוזלים. 2 מעבדים כ-2 דקות עד לקבלת תערובת אחידה, דביקה ונוזלית. 3 מוזגים את התערובת לתבנית לחם מלבנית ומשומנת. 4 מפזרים את הציפוי המועדף עליכם, ואופים בחום של 180 מעלות כ-45 דקות.
מקרא:
![]() ![]() | המתכונים
הכי פופולריים
הכי חדשים
הכי מומלצים
|