הרוטב שיהפוך את הסלט שלכם לבריאמתכון של פאולה רוזנברג עם המון מרכיבים טובים: מיוגורט עזים, דרך שמן קוקוס ועד משחת מיסו. וההכנה? ברור שכלום עבודה
פאולה רוזנברג
| ניופאן
| פורסם 04/07/16 07:30
|
המצרכים :
אופן ההכנה:1 מעבירים את כל החומרים לבלנדר מוט עם ראש של אביזר קיצוץ ומפעילים עד לקבלת תערובת חלקה. 2 אם יש ראש הקרמה לבלנדר - מחברים אותו ומפעילים עד לקבלת תערובת סמיכה וקרמית. אם אין - פשוט טוחנים עוד דקה-שתיים. * אפשר להכין את הרוטב גם בבלנדר רגיל. >> בפעם שעברה הכנו לחם שיבולת שועל ופרג - בלי שמרים |