1 פורסים את חזה העוף ל-4 שניצלים, משמנים אותם ומפזרים עליהם את תבלין הקייג'ון.
המרכיבים | צילום:
אסף אמברם, mako אוכל
פורסים את העוף | צילום:
אסף אמברם, mako אוכל
מתבלים את העוף בתערובת הקייג'ון | צילום:
אסף אמברם, mako אוכל
2 מחממים מחבת פסים משומנת וצולים את חזה העוף על להבה חזקה כשתי דקות מכל צד. מניחים בצד.
צולים את העוף על מחבת פסים | צילום:
אסף אמברם, mako אוכל
3 חותכים את הפלפלים לקוביות ואת השום לפרוסות, מקפצים במחבת כ-3-4 דקות ומניחים בצד.
מקפיצים את הפלפלים במחבת | צילום:
אסף אמברם, mako אוכל
פורסים את העוף המוכן | צילום:
אסף אמברם, mako אוכל
4 חותכים את חזה העוף לקוביות ומערבבים יחד עם הפסטה, תערובת הפלפלים והפטרוזיליה הקצוצה. מתבלים במעט מלח ופלפל שחור גרוס, מזלפים שמן זית ומגישים.
>> בשבוע שעבר הכנו פנה עם חזה עוף, ברוקולי ואפונה