אם מתעקשים, אפשר להכין רוטב עגבניות ביתי ואז להוסיף לו שמנת. אנחנו ממליצים על הרוטב המהיר הזה. המצרכים (4 מנות):
אופן ההכנה:1 מחממים סיר גדול עם מים חמים. כשהמים מגיעים לרתיחה מוסיפים כף מלח ומבשלים את הפסטה לפי הוראות היצרן. 2 מביאים לרתיחה בסיר נוסף את רוטב העגבניות המוכן. מוסיפים את השמנת המתוקה והתבלינים (אם משתמשים ברוטב מוכן נזהרים עם התבלינים מאחר והרוטב כבר מתובל. אם משתמשים בפסאטה מתבלים בחופשיות), מערבבים ומורידים מהאש. 3 מסננים את הפסטה, מחלקים למנות ומוסיפים את הרוטב לכל צלחת. מגישים עם גבינה צהובה מגוררת מעל, עדיף פרמזן או פקורינו. >> בשבוע שעבר הכנו סלט פסטה עם עוף ופלפלים מוקפצים>> פסח עוד רגע כאן - תתחילו להתכונן |