המצרכים :
אופן ההכנה:>> רוצים לזכות בקורס בישול באיטליה על חשבוננו (כולל טיסה, כולל הכל)? לחצו כאן 1 חותכים את הבצל, הסלרי והפלפל לקוביות ומטגנים בסיר עם מעט שמן זית. ![]() 2 מוסיפים פנימה את פרוסות השום והפול ומתבלים במיץ לימון, מלח, פלפל וכורכום. ![]() 3 מוסיפים את המים, מערבבים ומבשלים על להבה נמוכה כ-40 דקות, עד שרוב הנוזלים מתאדים מהסיר. ![]() 4 מערבבים את הפסטה עם תבשיל הפול, מוסיפים שמיר טרי ומגישים. >> בשבוע שעבר הכנו פסטה ברוטב בולונז![]() | ![]() |