המצרכים :
אופן ההכנה:>> רוצים לזכות בקורס בישול באיטליה על חשבוננו (כולל טיסה, כולל הכל)? לחצו כאן 1 חותכים את הבצל, הסלרי והפלפל לקוביות ומטגנים בסיר עם מעט שמן זית. המרכיבים, קצוצים יפה יפה | צילום: אסף אמברם, mako אוכל2 מוסיפים פנימה את פרוסות השום והפול ומתבלים במיץ לימון, מלח, פלפל וכורכום. מוסיפים שפריץ לימון | צילום: אסף אמברם, mako אוכל3 מוסיפים את המים, מערבבים ומבשלים על להבה נמוכה כ-40 דקות, עד שרוב הנוזלים מתאדים מהסיר. מערבבים את הירקות עם הפסטה המוכנה | צילום: אסף אמברם, mako אוכל4 מערבבים את הפסטה עם תבשיל הפול, מוסיפים שמיר טרי ומגישים. >> בשבוע שעבר הכנו פסטה ברוטב בולונז |