פסטה עם פילה סלמון טרי ותרדסלמון ופסטה זה שילוב מעולה שלא תוכלו לפספס איתו אבל בואו ללמוד איך לעשות את זה נכון. המתכון של אינה קראבצקי![]()
צילום: שי שרף, 7 מנות ל-7 ימים
|
המצרכים (4 מנות):
אופן ההכנה:1 עוטפים את הדג בשמן זית, מפזרים מעט מלח ומניחים עלי מרווה. 2 במחבת בינונית מחממים כמחצית מכמות שמן זית ומניחים את נתחי הדג על הצד של העור. 3 מנמיכים את האש, מכסים את המחבת ומבשלים כ-7 דקות, עד לדרגת עשייה מדיום. 4 בינתיים, במחבת גדולה מחממים את שארית שמן הזית ומקפיצים את השום, תרד וגרידת לימון כדקה. 5 מוסיפים את מיץ הלימון והצלפים, מתבלים במלח ופלפל. 6 מוסיפים את הפסטה המוכנה (עם כמה כפות של המים בהן התבשלה). 7 מוציאים את הדגים, מורידים את העור (הוא יורד מאוד בקלות) ומפוררים בעדינות לחתיכות גדולות ושוות. 8 מוסיפים את הסלמון והבזיליקום. מתבלים בפלפל שחור, מתקנים מליחות אם צריך, מורידים מהאש ומגישים.
מקרא:
![]() ![]() | המתכונים
הכי פופולריים
הכי חדשים
הכי מומלצים
![]() |