המצרכים :
אופן ההכנה:>> רוצים לזכות בקורס בישול באיטליה על חשבוננו? לחצו כאן 1 מגרדים בפומפייה את תפוח האדמה ומערבבים יחד עם הבשר הטחון, הבצל והפטרוזיליה הקצוצה. מתבלים במלח ופלפל, מכדררים את התערובת לקציצות קטנות ומניחים בצד. מכינים את תערובת הקציצות | צילום: אסף אמברם, mako אוכל מכדררים לכדורים | צילום: אסף אמברם, mako אוכל2 מחממים את רוטב העגבניות בסיר (או מכינים רוטב עגבניות ביתי). כשהרוטב חם מוסיפים לתוכו את הקציצות ומבשלים על להבה נמוכה כשעה. טועמים ומשפרים טעם. 3 מכינים את הפסטה על פי הוראות היצרן. מכינים את הפסטה | צילום: אסף אמברם, mako אוכל4 מניחים בקערה את הפסטה ויוצקים עליה את הקציצות והרוטב. מקשטים במעט פטרוזיליה קצוצה ומגישים. מרכיבים ומגישים | צילום: אסף אמברם, mako אוכל
|