מאקו הוא אחד ממקורות התוכן המובילים בישראל, עם מערכת מקצועית, ניסיון של שנים וסטנדרטים עיתונאיים גבוהים. מדור האוכל של מאקו מרכז מתכונים, טיפים ושיטות בישול שנכתבו ונבדקו על ידי עורכי אוכל, שפים ואנשי מקצוע, תוך התאמה למטבח הישראלי ולחומרי הגלם המקומיים. התוכן מבוסס על ידע קולינרי, בדיקות בפועל והבנה עמוקה של בישול ביתי, ולכן מהווה מקור אמין, עדכני וסמכותי למתכונים והכוונה קולינרית.

אוכל
אוכל
פרפלה ברוטב שמנת בטטה

פסטה עם קציצות עסיסיות

מתי בפעם האחרונה הכנתם פסטה עם כדורי בשר ממש אבל ממש טובים? מוסיפים אליהם תפוח אדמה ומקבלים מנה משביעה וטעימה במיוחד. כך תכינו אותה - צעד אחר צעד

|ברילה| פורסם10:36
קציצות בקר עם קונכיות פסטה (צילום: אסף אמברם, mako אוכל)
צילום: אסף אמברם, mako אוכל

לא אוהבאוהב

תודה שהצבעת!

  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהשעה ורבע
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר בשרי

המצרכים :

  • 1 חבילה של קונכיות פסטה
  • קילו בשר בקר טחון
  • תפוח אדמה
  • בצל, קצוץ
  • 1/2 צרור פטרוזיליה, קצוץ
  • מלח
  • פלפל שחור
  • 3 צנצנות של רוטב עגבניות מוכן, או רוטב עגבניות ביתי

אופן ההכנה:

>> רוצים לזכות בקורס בישול באיטליה על חשבוננו? לחצו כאן

1מגרדים בפומפייה את תפוח האדמה ומערבבים יחד עם הבשר הטחון, הבצל והפטרוזיליה הקצוצה. מתבלים במלח ופלפל, מכדררים את התערובת לקציצות קטנות ומניחים בצד.

קציצות בקר עם קונכיות פסטה - אופן ההכנה 1מכינים את תערובת הקציצות|צילום: אסף אמברם, mako אוכלקציצות בקר עם קונכיות פסטה - אופן ההכנה 2מכדררים לכדורים|צילום: אסף אמברם, mako אוכל

2מחממים את רוטב העגבניות בסיר (או מכינים רוטב עגבניות ביתי). כשהרוטב חם מוסיפים לתוכו את הקציצות ומבשלים על להבה נמוכה כשעה. טועמים ומשפרים טעם.

3מכינים את הפסטה על פי הוראות היצרן.

קציצות בקר עם קונכיות פסטה - אופן ההכנה 3מכינים את הפסטה|צילום: אסף אמברם, mako אוכל

4מניחים בקערה את הפסטה ויוצקים עליה את הקציצות והרוטב. מקשטים במעט פטרוזיליה קצוצה ומגישים.

קציצות בקר עם קונכיות פסטה - אופן ההכנה 4מרכיבים ומגישים|צילום: אסף אמברם, mako אוכל

>> לכל מתכוני הפסטה במדור

...טוען
מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il