>> רוצים לזכות בקורס בישול באיטליה על חשבוננו? לחצו כאן
1מגרדים בפומפייה את תפוח האדמה ומערבבים יחד עם הבשר הטחון, הבצל והפטרוזיליה הקצוצה. מתבלים במלח ופלפל, מכדררים את התערובת לקציצות קטנות ומניחים בצד.
מכינים את תערובת הקציצות|צילום: אסף אמברם, mako אוכל
מכדררים לכדורים|צילום: אסף אמברם, mako אוכל2מחממים את רוטב העגבניות בסיר (או מכינים רוטב עגבניות ביתי). כשהרוטב חם מוסיפים לתוכו את הקציצות ומבשלים על להבה נמוכה כשעה. טועמים ומשפרים טעם.
3מכינים את הפסטה על פי הוראות היצרן.
מכינים את הפסטה|צילום: אסף אמברם, mako אוכל4מניחים בקערה את הפסטה ויוצקים עליה את הקציצות והרוטב. מקשטים במעט פטרוזיליה קצוצה ומגישים.
מרכיבים ומגישים|צילום: אסף אמברם, mako אוכל>> לכל מתכוני הפסטה במדור