1 מבשלים את הפסטה לפי הוראות היצרן. מסננים ושומרים בצד כוס ממי הבישול.
2 בסיר גדול מחממים חצי מכמות שמן הזית. מוסיפים את פרוסות הקישוא, השום הכתוש וגרידת הלימון ומטגנים כדקה, עד שהקישוא מתחיל להתרכך.
3 מוסיפים חצי ממיץ הלימון, חצי כוס ממי הבישול ששמרנו ואת הפסטה המסוננת ומערבבים היטב.
4 מתבלים בנדיבות במלח ופלפל ומערבבים פנימה את עלי הנענע ואת שמן הזית שנותר. אם הפסטה נראית קצת יבשה, מוסיפים עוד מעט ממי הבישול וממיץ הלימון. מעבירים לצלחות, מפזרים את הפרמזן ומגישים.
לבלוג של עז תלם