אח, איטליה איטליה. אין ארץ שמתקשרת יותר ממנה לאוכל, ליין ולחיים הטובים. צריך רק להגיד את צמד המילים "אוכל איטלקי" וכבר עולות בראש תמונות של פסטות, פיצות, פוקאצ'ות ועוד מאכלים מגרים. עוד רגע תראו פה תמונות מגרות ומהממות, שקצת יעזרו לכם להיכנס לראש האיטלקי. 

הנה מה שאנחנו מציעים לכם - אתם תשלחו לנו מתכון שווה לפסטה + תמונה שצילמתם ואנחנו נשלח אחד מכם לשבוע שלם באיטליה ולקורס בישול חלומי שכולל בישולים, טעימות, מישושים ועוד דברים מגונים שקשורים באוכל. לא שווה? 

אז מה אתם צריכים לעשות? ללחוץ כאן דבר ראשון, ולשלוח לנו מתכון ותמונה.

 

פיצה נמתחת (צילום: מתוך chefthisup.com)
הו מאמא | צילום: מתוך chefthisup.com
פולנטה מתירס טרי (צילום: כפיר חרבי, mako אוכל)
שלא לומר - מאמא מיה! | צילום: כפיר חרבי, mako אוכל
מדריך ניוקי 8 (צילום: אפיק גבאי, mako אוכל)
אפילו שהניוקי הזה עוד לפני בישול, אנחנו כבר מזילים ריר | צילום: אפיק גבאי, mako אוכל
ניוקי ממולאים מוצרלה ברוטב עגבניות (צילום: רועי ברקוביץ')
ניוקי ממולאים מוצרלה ברוטב עגבניות. תהרגו אותנו עכשיו | צילום: רועי ברקוביץ'
ריזוטו תירס (צילום: כפיר חרבי, mako אוכל)
ריזוטו. גם הוא יהיה בקורס | צילום: כפיר חרבי, mako אוכל
ריזוטו בטטה - מוכן (צילום: אפיק גבאי, mako אוכל)
והנה עוד אחד | צילום: אפיק גבאי, mako אוכל
סלט אנטיפסטי (צילום: בני גם זו לטובה, mako אוכל)
גם לירקות האיטלקים עושים כבוד | צילום: בני גם זו לטובה, mako אוכל
סלט פרשוטו, טעימא (צילום: עודד קרני)
פרושוטו, אגוזים, פרמזן. אגב, הקורס כולל ביקור במפעל פרמזן וגם אצל יצרני פרושוטו | צילום: עודד קרני
פסטה עם רוטב עגבניות (צילום: עידית נרקיס כ"ץ, טעים!)
סליחה, פשוט יש לנו חולשה לרוטב עגבניות עם הרבה פרמזן | צילום: עידית נרקיס כ"ץ, טעים!
קציצות בקר עם קונכיות פסטה (צילום: אסף אמברם, mako אוכל)
טוב בסדר, אנחנו מפסיקים. אבל הבנתם את הנקודה, כן? | צילום: אסף אמברם, mako אוכל

רוצים ללמוד להכין, לטעום, להריח ולמשש אל כל אלו? היכנסו לכאן, ואולי תזכו בקורס בישול מטורף באיטליה + טיסה - על חשבוננו! למה אתם מחכים?

רוצים לדעת מול מי אתם מתמודדים? לחצו כאן ותראו את המתכונים ששאר הגולשים העלו