תבשיל רגל ושעועיתה"טבחה" הטריפוליטאית - שווה לחכות בשבילה לילה שלם
דולי לגזיאל
| mako
| פורסם 07/04/10 14:42
צילום: דנה בר-אל שוורץ
|
המצרכים (6 מנות):
אופן ההכנה:1 משחימים את הבצל בסיר (בחרו סיר שמתאים גם לתנור). 2 מוסיפים את הפפריקה, שתי כפות רסק עגבניות וחצי כוס מים. מוסיפים עוד כף של רסק עגבניות, מלח וכמון. 3 מכניסים לסיר את הבשר (שני הסוגים), העצמות, השעועית, תפוחי האדמה, השום הקצוץ וראש השום, ומכסים במים. מוסיפים כ-6 קוקלות (אם יש) ומביאים לרתיחה. 4 מעבירים לפלטה או לתנור שחומם לחום נמוך מאוד (כ-100 מעלות), ומניחים להתבשל כל הלילה. |