** המתכון תוקן ונערך מחדש באפריל 2022 **
1 מחממים תנור ל-180 מעלות.
>> כל המתכונים לפסח
2 מנפים לקערה את כל החומרים היבשים (הניפוי יעזור לתערובת להיות אוורירית יותר). מוסיפים את הביצים ומערבבים היטב. הכי קל ומומלץ להשתמש במעבד מזון.
3 מוסיפים את השוקולד הקצוץ ומערבבים.
4 בעזרת שתי כפיות מניחים תלוליות קטנות על תבנית מרופדת בנייר אפייה. משאירים רווחים גדולים בין התלוליות – העוגיות משתטחות ומתפשטות באפייה.
5 אופים 10 דקות. מוציאים ומניחים לעוגיות להתקרר לחלוטין לפני שמפרידים אותן מהנייר. שומרים בכלי אטום.