1 שמים את כל החומרים היבשים בקערה.
2 טורפים את החלבונים עם הדבש.
3 שופכים מעל החומרים היבשים ומערבבים.
הוראות אפיה:
1 מניחים גבעות שטוחות על מגש אפייה. אין צורך במרווחים גדולים העוגייה לא תופחת.
2 אופים ב-135 מעלות כ-20 דקות. העוגיות צריכות להיות זהובות ויבשות כאשר הן יוצאות מהתנור.
3 מצננים לחלוטין ומעבירים לקופסה אטומה.
* ניתן לגוון ולהוסיף או להחליף מגוון של אגוזים או גרעינים
* ניתן להחליף את הדבש בסוכרזית באבקה או תחליף סוכר אחר לעוגיות ללא סוכר.
הכנתם? ספרו לנו איך יצא!
>> והנה עוד עוגיות כשל"פ מעולות