סלט תפוחי אדמה ממכר ומנחםקבלו מתכון קל ומנצח של סלט תפודים שהוא לא פחות מקאלט, תאמינו לנו שלא תתחרטו
רוני מנדלמן
| mako
| פורסם 01/06/11 17:09
![]()
צילום: עודד קרני
|
המצרכים (6 מנות):
כלים
אופן ההכנה:1 מבשלים את תפוחי האדמה במים עם קצת מלח גס כ-40 דקות, עד שהם מתרככים. אחרי חצי שעה בודקים במזלג אם הם מוכנים, וככה כל כמה דקות. היזהרו לא לבשל אותם מעט מדי, כי אז הם יהיו קשים והסלט יהיה לא טעים, וגם לא יותר מדי - כי אז הסלט יהיה עיסתי. 2 מסננים את תפוחי האדמה ומניחים להם להתקרר. 3 בקערה מערבבים בעדינות בצל קצוץ, אפונים, מלפפונים חמוצים וביצים. 4 מוסיפים את תפוחי האדמה והמיונז ומערבבים בעדינות ערבוב יסודי, כך שהמיונז ילטף את כל המרכיבים. 5 מוסיפים מלח ופלפל ומערבבים, טועמים ומוסיפים מיונז ומלח לפי הטעם. מי שאוהב מלוח מוזמן להוסיף צלפים, אבל במידה.
מקרא:
![]() ![]() | המתכונים
הכי פופולריים
הכי חדשים
הכי מומלצים
![]() |