1 מבשלים את האטריות במים רותחים ומומלחים קלות תוך ערבוב עד שהן רכות, מסננים ושוטפים.
2 מחממים מעט שמן במחבת נון סטיק רחבה או במחבת ווק ומטגנים על להבה גבוהה את הברוקולי, הגזר, הבצל הירוק והג׳ינג׳ר כ-2 דקות.
3 מזיזים את הירקות לצד אחד של המחבת ומניחים את הטופו בצד השני. מטגנים אותו כ-2 דקות ומערבבים עם הירקות.
4 ממשיכים לטגן תוך כדי ערבוב כ-2 דקות ומוסיפים את האטריות.
5 מוסיפים סויה ומירין (וצ'ילי אם רוצים) ומערבבים על להבה גבוהה כ-2 דקות עד שמתאחד ומעט מתייבש. טועמים ומוסיפים מלח או סויה לפי הטעם.