המצרכים (25 מנות):לנשיקות:
למילוי:
אופן ההכנה:1 מחממים תנור ל-80 מעלות. 2 בקערת מיקסר עם בלון הקצפה מקציפים יחד חלבונים ומלח עד שמתחיל להיווצר קצף לבנבן. 3 מוסיפים את הסוכר והוניל בהדרגה, וממשיכים להקציף במהירות גבוהה עוד 10-12 דקות עד שמתקבל מרנג יציב ומבריק. 4 מעבירים את המרנג לשק זילוף עם צנתר משונן ומזלפים נשיקות על גבי תבנית תנור מרופדת בנייר אפייה. 5 אופים את הנשיקות במשך כ-3-4 שעות, עד שהן מתקשות ומתייבשות לחלוטין. 6 מצננים את הנשיקות, מסדרים בזוגות וממלאים בממרח שוקולד. סוגרים לסנדוויצ'ים ומגישים. הערות, הארות ותוספות:
הכנתם? ספרו לנו איך יצא! * בקרו בבלוג של נטלי - עוגיו.נט >> בשבוע שעבר הכנו עוגות שוקולד קטנות עם אגסים |