המצרכים (10 מנות):
אופן ההכנה:1 מחממים תנור ל-170 מעלות.
2 בקערה גדולה טורפים יחד ביצים, סוכר, סילאן, וניל, ברנדי, שמן, מים וטחינה עד שמתקבלת תערובת אחידה.
3 מנפים פנימה קמח ואבקת אפייה ומערבבים רק עד שאחיד.
4 מעבירים את הבלילה לתבנית השקעים המשומנת וממלאים עד לכ-2/3 מגובה כל שקע. מקשטים כל מאפין ב-2-3 פיסטוקים שלמים.
5 אופים במשך כ-15-20 דקות או עד שקיסם הננעץ במרכז כל מאפין יוצא עם פירורים לחים.
6 מצננים לחלוטין בטמפרטורת החדר ומגישים.
בקרו בבלוג של נטלי - עוגיו.נט
>> בשבוע שעבר הכנו עוגת אגסים ושקדים
הכנתם? ספרו לנו איך יצא! |