המצרכים (12 מנות):למאפינס:
לציפוי שוקולד:
אופן ההכנה:1 מחממים תנור ל-170 מעלות. 2 בקערה טורפים יחד ביצים, סוכר, שמן, חלב סויה, מלח ווניל עד שמתקבלת תערובת אחידה. 3 מנפים פנימה קקאו, קמח ואבקת אפייה, מוסיפים את הקוקוס וממשיכים לטרוף רק עד שהתערובת אחידה. 4 מעבירים את התערובת לתבנית שקעים עם מנג'טים וממלאים עד ל-3/4 גובה. 5 מעל כל מאפין מפזרים שבבי שוקולד צ'יפס. 6 אופים את המאפינס במשך כ-15-20 דקות או עד שהם תופחים, מתייצבים וקיסם הננעץ בהם יוצא עם פירורים לחים. 7 מצננים לטמפרטורת החדר ומכינים ציפוי: בקערה קטנה מניחים יחד חלב קוקוס ושוקולד מריר וממיסים במיקרוגל בפולסים, תוך ערבוב בין הפעלה להפעלה. מערבבים עד שכל השוקולד נמס והתערובת אחידה ומבריקה. 8 מצפים את המאפינס בתערובת השוקולד ומניחים במקרר לקירור במשך כ-1/2 שעה. 9 מקשטים עם קוקוס קלוי ומגישים. * בקרו בבלוג של נטלי - עוגיו.נט הכנתם? ספרו לנו איך יצא! |