המצרכים (30 מנות):
לציפוי:
אופן ההכנה:1 מניחים את השוקולד בקערה בינונית. 2 מביאים את חלב הקוקוס והמלח לסף רתיחה ויוצקים על גבי השוקולד. >> מתכונים לפסח 3 ממתינים כדקה עד שהשוקולד מתחיל להימס וטורפים היטב עד שמתקבלת תערובת אחידה, מבריקה ושוקולדית. 4 מוסיפים אבקת נוגט ומערבבים היטב עד שאחיד. 5 מצננים את התערובת במקרר במשך 2-3 שעות עד שהיא מתקשה לחלוטין. 6 בעזרת כפית מוציאים מעט מהתערובת, מגלגלים לכדורים וטובלים באבקת קקאו. 7 מצננים במקרר ומגישים. הערות, הארות ותוספות:• חשוב לשים לב להשתמש בקרם קוקוס ולא בחלב או במי קוקוס. קרם קוקוס מגיע בפחיות של 400 מ"ל ומכיל כ-18-22% שומן. מומלץ לקרוא את התווית, כי לפעמים ההגדרות מתבלבלות.• שומרים את הטראפלס בקופסה אטומה עד שבועיים במקרר, ואפשר להקפיא עד חודש.• מומלץ להוציא את הטראפלס מהמקרר כחמש דקות לפני ההגשה למרקם אופטימלי.• אבקת נוגט עשויה אגוזי לוז מקורמלים טחונים דק מאוד. ניתן להשיג בכל חנות המתמחה במוצרי אפייה ובחומרי גלם.• מהמתכון יוצאים 25-35 טראפלס שוקולד, תלוי בגודל. * בקרו בבלוג של נטלי - עוגיו.נט
הכנתם? ספרו לנו איך יצא! |