המצרכים (6 מנות):
אופן ההכנה:1 מחממים תנור ל-190 מעלות. 2 שוברים את השוקולד לקוביות, קוצצים גס ומניחים בקערה. 3 ממיסים את השוקולד במיקרוגל או על בן מארי. 4 כאשר השוקולד נמס במלואו, מוסיפים שמן ומערבבים היטב עד שמתקבלת תערובת אחידה. 5 בקערת מיקסר מקציפים יחד ביצים, סוכר ומלח במשך כ-5-6 דקות במהירות גבוהה מאוד, עד שמתקבלת תערובת תפוחה ואוורירית. 6 לקראת סוף ההקצפה מוסיפים את הליקר וממשיכים להקציף במהירות בינונית. 7 מוסיפים פנימה את תערובת השוקולד המומס ומקפלים בעדינות. 8 מוסיפים קורנפלור ואגוזים קצוצים ומקפלים רק עד שמתקבלת תערובת אחידה. 9 מחלקים את התערובת בין התבניות האישיות ואופים במשך כ-10-15 דקות או עד שהפונדנט תופח ומתייצב בשוליים, אך עדיין רוטט ורך במרכז. 10 מגישים חם.
בקרו בבלוג של נטלי - עוגיו.נט
>> בשבוע שעבר הכנו מאפינס קלמנטינות, קוקוס ושקדים |