המצרכים (10 מנות):
אופן ההכנה:1 מחממים תנור ל-170 מעלות.
2 בקערת מיקסר מקציפים יחד במהירות גבוהה ביצים, סוכר, תמצית וניל, מלח וגרידת קלמנטינות עד שמתקבלת תערובת תפוחה ואוורירית מאוד.
3 בקערה קטנה מערבבים יחד מיץ קלמנטינות ושמן. יוצקים אל תוך תערובת הביצים המוקצפות בזרם דק, כאשר ממשיכים בהקצפה במהירות בינונית.
4 לאחר שהתערובת אחידה מנפים פנימה קמח ואבקת אפייה. מוסיפים שקדים טחונים וקוקוס ומקפלים בעדינות בעזרת לקקן עד שמתקבלת תערובת אחידה.
5 יוצקים את הבלילה לעטרות נייר קשיחות ואופים במשך כ-12-18 דקות, או עד שקיסם הננעץ במרכז כל מאפין יוצא עם פירורים לחים.
6 מצננים לטמפרטורת החדר ומגישים.
בקרו בבלוג של נטלי - עוגיו.נט
>> בשבוע שעבר הכנו פונדנט שוקולד עם אגוזים |