המצרכים :לתבנית בינונית (20*30 ס"מ):
לקראמבל:
אופן ההכנה:1 מחממים תנור ל-175 מעלות. 2 קולפים את התפוחים והאגסים ומנקים מהליבה. 3 חותכים את הפירות לקוביות בינוניות בגודל של כ-2*2 ס"מ ומניחים בקערה. 4 מוסיפים סוכר חום, מיץ, גרידת תפוז ותמצית וניל ומערבבים היטב עד שכל קוביות הפרי מצופות. 5 מעבירים את הפירות לתבנית ומשטחים בשכבה אחידה. בקרו בבלוג של נטלי - עוגיו.נט 6 בקערה בינונית מערבבים יחד קמח, שקדים קצוצים וסוכר לתערובת אחידה. 7 מוסיפים שמן, מיץ וגרידת תפוזים ומערבבים בעדינות בעזרת מזלג, רק עד שמתקבלת תערובת פירורית. 8 מפזרים את הפירורים על גבי הפירות בשכבה אחידה. 9 אופים את הקראמבל במשך כ-35-45 דקות, או עד שהפירורים מזהיבים והפירות מתחילים להגיר נוזלים ולבעבע. 10 מפזרים אבקת סוכר ומגישים חם. |