המצרכים :לשתי תבניות אינגליש קייק:
אופן ההכנה:1 מחממים תנור ל-175 מעלות ומשמנים תבניות.
2 בקערה גדולה טורפים יחד ביצים, סוכר, סירופ מייפל, חלב סויה, אספרסו, שמן, מלח וקינמון עד שמתקבלת תערובת אחידה.
3 מנפים פנימה קמח ואבקת אפייה, מוסיפים שקדים טחונים ומערבבים היטב רק עד שהחומרים היבשים נטמעים בתערובת. חשוב להימנע מעיבוד יתר שעלול ליצור עוגה קשה.
4 יוצקים את הבלילה ל-2 תבניות ומפזרים פקאנים קצוצים מעל לקישוט.
5 אופים את העוגות במשך כ-30-40 דקות, או עד שקיסם הננעץ במרכז כל עוגה יוצא עם פירורים לחים.
6 מצננים לחלוטין ומגישים.
בקרו בבלוג של נטלי - עוגיו.נט
>> בשבוע שעבר הכנו קראמבל תפוחים ואגסים |