המצרכים :ל-2 תבניות איגליש קייק:
לציפוי:
לקישוט:
אופן ההכנה:1 מחממים תנור ל-175 מעלות ומשמנים שתי תבניות אינגליש קייק. 2 בקערה גדולה טורפים יחד ביצים, סוכר, חלב קוקוס, שמן, מלח, וניל ובננות מרוסקות לתערובת אחידה. אין צורך להקציף. 3 מנפים פנימה קמח לבן, קקאו ואבקת אפייה ומוסיפים קוקוס טחון. מערבבים היטב רק עד שאחיד. 4 יוצקים את התערובת לתבניות ומפזרים מעל שוקולד צ'יפס מריר. 5 אופים 35-45 דקות, או עד שקיסם הננעץ במרכז העוגות יוצא עם פירורים לחים. מצננים בטמפרטורת החדר. 6 לציפוי שוקולד מבריק: קוצצים את השוקולד ומניחים בקערה קטנה. מניחים קרם קוקוס בסיר קטן ומביאים לסף רתיחה. יוצקים את קרם הקוקוס הרותח על גבי השוקולד הקצוץ, ממתינים כדקה וטורפים עד שמתקבל קרם אחיד, שוקולדי ומבריק מאוד. 7 מצננים את קרם השוקולד 10-15 דקות בטמפרטורת החדר, ויוצקים על העוגות. מקשטים בקוביות בננה, קוקוס טחון קלוי ושוקולד מגורר. * בקרו בבלוג של נטלי - עוגיו.נט |