המצרכים :לעוגה בתבנית עגולה בקוטר 24 ס"מ:
אופן ההכנה:1 מחממים תנור ל-170 מעלות.
2 בקערת מיקסר מקציפים יחד במהירות גבוהה ביצים, סוכר, תמצית וניל, מלח וגרידת תפוזים עד שמתקבלת תערובת תפוחה ואוורירית מאוד.
3 בקערה קטנה מערבבים יחד מיץ תפוזים ושמן. יוצקים אל תוך תערובת הביצים המוקצפות בזרם דק, כאשר ממשיכים בהקצפה במהירות בינונית.
4 לאחר שהתערובת אחידה מוסיפים קמח ואבקת אפייה, ומקפלים בעדינות בעזרת לקקן עד שמתקבלת תערובת אחידה.
5 מעבירים את הבלילה לתבנית משומנת ואופים במשך כ-35-45 דקות, או עד שקיסם הננעץ במרכז העוגה יוצא עם פירורים לחים.
6 מצננים את העוגה לחלוטין בטמפרטורת החדר.
7 מפזרים אבקת סוכר ומגישים.
בקרו בבלוג של נטלי - עוגיו.נט
>> בשבוע שעבר הכנו עוגת קפה עם מייפל וקינמון |