המצרכים :לאגסים:
לשתי תבניות אינגליש קייק חד פעמיות:
אופן ההכנה:1 חותכים את האגסים לקוביות קטנות בגודל 1*1 ס"מ ומניחים בקערה קטנה.
2 מוסיפים לקערה סוכר ומיץ לימון ומערבבים עד שכל האגסים מצופים בתערובת הסוכר.
3 מחממים תנור ל-170 מעלות.
4 בקערה גדולה מניחים יחד ביצים, סוכר, חלב סויה, שמן, מלח ווניל וטורפים עד שמתקבלת תערובת אחידה.
5 מוסיפים קמח, שקדים טחונים ואבקת אפייה ומקפלים בעזרת לקקן עד שהתערובת מתחילה להיות אחידה.
6 מוסיפים את האגסים המושרים (כולל הנוזלים) ומערבבים עד שהם מתפזרים באופן שווה בתערובת.
7 מעבירים את הבלילה לתבניות משומנות ואופים במשך כ-35-45 דקות, או עד שקיסם הננעץ במרכז יוצא עם פירורים לחים.
8 מצננים בטמפרטורת החדר ומגישים.
בקרו בבלוג של נטלי - עוגיו.נט
>> בשבוע שעבר הכנו עוגיות תמרים מגולגלות
הכנתם? ספרו לנו איך יצא!
>> כל המתכונים לסופגניות>> כל המתכונים ללביבות |