המצרכים :לעוגה:
לציפוי:
לקישוט:
אופן ההכנה:1 מחממים תנור לחום של 170 מעלות. 2 בקערה גדולה מניחים יחד ביצים, שמן, חלב קוקוס, מים, סוכר, מלח ווניל, וטורפים היטב לתערובת אחידה בעזרת מטרפה. 3 מוסיפים פנימה קקאו, קמח ואבקת אפייה ומערבבים היטב עד שהתערובת אחידה. 4 מעבירים את הבלילה לתבנית משומנת בקוטר 24 ס"מ, ומפזרים מעל את השוקולד צ'יפס. 5 אופים את העוגה במשך 35-45 דקות, או עד שקיסם המוחדר למרכזה יוצא עם פירורים לחים. 6 מצננים כעשר דקות בטמפרטורת החדר ומעבירים סכין בדופן העוגה עם התבנית, על מנת ליצור מרווח לציפוי. 7 ציפוי שוקולד: בקערה בינונית מניחים יחד חלב קוקוס ושוקולד וממיסים במיקרוגל בפולסים. מערבבים עד שהשוקולד נמס והתערובת אחידה. 8 יוצקים את הציפוי על העוגה לכיסוי מוחלט. 9 מצננים את העוגה לחלוטין במקרר, ורק כשהיא קרה לחלוטין מחלצים מהתבנית. 10 מקשטים בפולי קקאו גרוסים או בשוקולד מריר מגורר ומגישים: עוגת שוקולד פרווה לתפארת. * בקרו בבלוג של נטלי - עוגיו.נט הכנתם? ספרו לנו איך יצא! המתכון עלה לראשונה במאי 2013
|