המצרכים :
אופן ההכנה:1 מחממים תנור ל-175 מעלות ומשמנים תבנית של 20 על 20 ס"מ. 2 בקערה גדולה ממיסים שוקולד מריר במיקרוגל (בפולסים, תוך ערבוב בין הפעלה להפעלה) או על בן מארי. 3 מוסיפים פנימה את השמן בזרם דק, תוך ערבוב במטרפה. 4 מוסיפים את הסוכר והמלח וטורפים עד שהם נטמעים בתערובת השוקולד. 5 מוסיפים את הביצים אחת אחת. טורפים היטב בין הוספה להוספה (לא מוסיפים ביצה נוספת לפני שהקודמת נטמעה לחלוטין בתערובת). 6 מוסיפים אבקת נוגט וקמח לבן, וטורפים רק עד שאחיד. 7 יוצקים את תערובת הבראוניז לתוך התבנית ומיישרים. 8 אופים 20-28 דקות, או עד שהבראוניז מתייצבים בצדדים אך עדיין מעט רכים במרכז. מצננים לחלוטין בטמפרטורת החדר וחותכים לריבועים. הערות, הארות ותוספות: * הבראוניז יישמרו בקופסה אטומה במקרר עד שבוע. * אפשר לשמור את הבראוניז המוכנים עד חודש במקפיא. * אפשר להוסיף לבלילה אגוזים, שוקולד קצוץ, מרשמלו וכו'. בקרו בבלוג של נטלי - עוגיו.נט >> בשבוע שעבר הכנו עוגת שמרים שוקולד ואגוזים פרווה הכנתם? ספרו לנו איך יצא! |