המצרכים :לשתי תבניות אינגליש קייק חד"פ באורך 30 ס"מ:
לקישוט:
אופן ההכנה:1 מחממים תנור ל-165 מעלות. 2 בקערה גדולה טורפים יחד ביצים, סוכר, סוכר חום, מלח, וניל ושמן עד שמתקבלת תערובת אחידה. 3 מוסיפים פנימה קמח, אבקת אפייה, קינמון, ג'ינג'ר, מוסקט וגזר מגורר ומקפלים כמעט עד שהתערובת אחידה. 4 מוסיפים אגוזים ומקפלים רק עד שהאגוזים מתפזרים בצורה שווה בבלילה. 5 מעבירים את הבלילה לשתי תבניות אינגליש קייק ומפזרים מעל שקדים טחונים. 6 אופים במשך כ-35-45 דקות או עד שקיסם הננעץ במרכז כל עוגה יוצא עם פירורים לחים. 7 מצננים לחלוטין ומגישים. הערות, הארות ותוספות: - שומרים את העוגה במקרר עד 5-6 ימים. - מומלץ להגיש את העוגה בטמפרטורת החדר או אפילו מעט חמימה. - אפשר לפזר אבקת סוכר לפני ההגשה. - אפשר להשתמש בכל אגוז שאוהבים: אגוזי פקאן, אגוזי לוז, קשיו או שקדים. אם רוצים, אפשר גם להוסיף מעט צימוקים לתערובת. - כדי להפוך את העוגה לטבעונית יש להמיר את הביצים ב-200 גרם רסק תפוחי עץ לא ממותק. בקרו בבלוג של נטלי - עוגיו.נט בתיאבון! |