פיצות איטליאנו של מעדנות
במעדנות השיקו סדרת פיצות קפואות משודרגת, שאמורה להתחרות בפיצות הטריות של הפיצריות. שש פיצות יש בסדרה, עם בצק קריספי ומגוון משתנה של תוספות – מפיצה עם פטריות, דרך מרגריטה חריפה ועד פיצה עם פלפל אדום, זיתים וגבינה מלוחה.
טעימה של שלושה מהטעמים העלתה שהאיטליאנו בהחלט עולות על המתחרות בתחום הפיצות הקפואות. הרוטב לא רע ומרוח בנדיבות, גם הגבינה לא מפוזרת בקמצנות, וחלק מהטעמים לא היו זמינים לנו בעבר בגרסה הקפואה, ויש לברך על הצטרפותם לכוח. אבל מה, עם כל הכבוד – המרחק בין האיטליאנו לבין פיצות טריות שמגיעות עם שליח עדיין רב מאוד.
שורה תחתונה: בהתחשב במחיר ובעובדה שהן יכולות לחכות בשקט במקפיא ליום פקודה – שווה לנסות.
מחיר: 22-25 שקלים למגש, שמספיק לזוג וקצת.
שניצל עוף דק מצופה צ'יפס
זירת השניצלים הדקים ממשיכה לגעוש, והפעם על הכוונת חברת עוף טוב, שמוציאה שניצל דק בציפוי צ'יפס. כאילו, נכון שניצל הולך עם צ'יפס? אז הנה סידרנו לכם את שניהם במוצר אחד.
ובכן, אמת בפרסום זה לא. הציפוי של השניצל לא מאוד מזכיר צ'יפס, ובאותה מידה היה אפשר לחשוב שמדובר בפירורי לחם גסים או אפילו באיזה חטיף מפורר. אשר לטעם – הוא נחמד, לא יותר ולא פחות מאחרים. נודה שבהתחלה הריח שבקע מהתנור עורר בנו בחילה השמורה למוצרים תעשייתיים, אבל אחרי הביס הראשון - וואללה, קלטנו את הבאים אחריו בכיף.
שורה תחתונה: עוד שניצל דק.
מחיר: 31 שקל לאריזת 700 גרם.
ויטמינצ'יק אבטיח-מלון
מאז ומעולם, ויטמינצ'יק הוא התרכיז המועדף עלינו. פטל ותפוחים, אם להיות ספציפיים. ברור לנו שתוספת הוויטמינים מסתירה אך בקושי כמות פלילית של סוכרים ושאר מרעין בישין – אבל אנחנו מתעלמים בכיף, מחייכים לדמות האריה כאילו היינו בני שלוש – ולוגמים בהנאה.
הקיץ הנוכחי הביא עמו ויטמינצ'יק בטעם חדש – אבטיח ומלון, ואנחנו טעמנו בחשדנות. גם אבטיח וגם מלון מקוטלגים אצלנו כ"טעמים של מבוגרים", ושניהם ביחד? השם ישמור. אז מסתבר שהשילוב הזה אינו דבילי כמו שהוא נשמע, ויותר מזה – מסתבר שיש בו משהו חינני. דמיינו את עצמכם לוקקים קרטיב אבטיח בעודכם לועסים מסטיק מלון. מרגישים? זה הטעם.
שורה תחתונה: נחמד מהצפוי.
מחיר: 11-14 שקל.